FOR EVERY WOMAN AND THEIR INNER GODDESS - HANDMADE BY US

ALL MY FAVORITE THINGS #MUSTHAVES

Ik heb speciaal voor jullie een lijstje gemaakt van al mijn favoriete items waar ik al jaren niet meer zonder kan. Van de beste skincare tot de mooiste make-up producten. Hierbij alvast mijn top 14.

Ik hou van een goeie glam look maar ben ook onwijs fan van lekker naturel. En met deze producten kan dat allebei. Dit zijn de make up favorieten waar mijn moeder en ik al jaren bij zweren.

1. CLARINS PARIS beauty flash balm. 

Deze crème is de ideale basis voor make-up zodat die uren blijft stralen. Geschikt voor alle huidtypes. En ook lekker om te dragen zonder make-up.

2. CLINIQUE even better glow foundation. 

Dit is een transparante tot medium dekkende vloeibare foundation die de huid direct en langdurig een mooie glans geeft. En er zit ook een SPF in hoe handig!

3. GUERLAIN terracotta skin stick highlighter. 

Ik draag altijd de kleur bronze voor een mooie glow. Deze stick kan je makkelijk in je tas doen en is fijn in gebruik.

4. MAC COSMETICS mineralize blush. 

In de kleur Gentle, deze blush geeft een lichte glitter af. Het is een blush die je laag na laag kan opbouwen.

5. CHARLOTTE TILBURY Airbrush Flawless Setting Spray

Een hydraterende setting spray die zorgt dat je make-up heel de dag perfect blijft zitten. Ruikt ook nog eens heerlijk.

6. TOO FACED damn girl! mascara. 

Voor extreem lange wimpers met volume. Die heel de dag mooi blijven zitten zonder af te brokkelen.

7. CHARLOTTE TILBURY pillow talk diamonds. 

Dit is echt mijn favoriete lip tint, Rose-pink met een mooie gouden glitter. Je lippen lijken gelijk twee keer zo groot door de mooie glans.

8. CHARLOTTE TILBURY Hot lips 2, Dancefloor Princess

Deze lipstick is echt tijdloos, een mooie zachte roze tint. Met een lichte glans, hydraterend voor de lippen. Ook mooi te combineren met andere tint lipliners. voor extra volle lippen.

En dan nu naar Skincare, Ik struggle namelijk als sinds ik 13 ben met acne. En met deze producten kan je vanuit huis je huid goed verzorgen en je acne behandelen.

9. DERMALOGICA Intensive Moisture Balance. 

Ik heb zelf een erg droge huid en deze crème is rijk aan voeding en vocht, waardoor de huid soepel blijft. Voor dag en nacht.

10. DR ECKSTEIN azulen paste. 

Deze op kruidenbasis crème is perfect om huidonzuiverheden zoals acne en roodheid te behandelen. Ik gebruik deze crème plaatselijk op mijn onzuiverheden voor het slapengaan. In de ochtend merk ik gelijk verschil.

11. NIVEA verzorgende bodymilk.

All time favorite, heerlijk om heel je lichaam mee in te smeren voor een verzorgde gehydrateerde huid.

12. ROSEBUD SALVE Verzorgende lippenbalsem.

De ideale verzorger voor droge lippen en tegelijkertijd een glanzende lipgloss. Ik gebruik deze lip balm de hele dag door.

13. CLINIQUE dramatically different moisturizing lotion.

Deze vochtinbrengende crème voor het gezicht verzacht de huid en geeft een mooie glow en hydrateert de hele dag door. Voor zowel mannen als vrouwen van deze crème heeft heel de familie plezier.

Nog even over geuren...

14. BATH & BODY WORKS Mahogany teakwood.

Alles van deze collectie is heerlijk. Voor in huis de Foaming hand soap en de geur kaars en als cadeau voor je partner is de parfum een echte aanrader.

Dat was hem dan voor nu, mijn lijstje met favorieten. Meer lezen? neem nog even verder een kijkje op mijn blog. En dan zal ik snel meer favorieten met jullie delen.

Xoxo The Salty Blond